Att jobba på Telisol

Passion för kommunikation

Internutbildningar

När man är nyanställd på ett företag så är det lätt att känna sig malplacerad, oroad och förvirrad. Detta är helt naturligt, det gör vi alla i nya omgivningar och situationer, och det bästa sättet att lösa detta är att gå rakt på sak. Med hjälp av våra internutbildningar så blir du säkrare på dina arbetsuppgifter, du lär känna de produkter du säljer utan och innan, och du kommer växa som person och blir säkrare på dig själv och vad det är du vill.

Det viktigaste man kan ha för att lyckas på sin arbetsplats, eller vart man än befinner sig i livet för den sakens skull, är kunskap. När du låter säker på din sak, så följer automatiskt andra människor efter, och det är med hjälp av utbildning som du kommer få detta att hända.

Här på Telisol säger vi att du efter ett och ett halvt år, inom vårt företag och med utbildningar från oss, kommer vara en av Sveriges bästa kommunikationskonsulter. Av förklarliga skäl fokuseras våra internutbildningar främst på försäljning samt produkter inom telekom och IT.  

Vi har kurser inom merförsäljning, försäljningsteknik för Telekom, produktkunskap och virtuella växlar. Vi har även kurser inom retorik, ledarutbildningar, finansiering och mycket, mycket, annat.

Precis så som det sagts genom alla tider, ”Kunskap är makt.” och ingenting kommer någonsin ändra på detta. Hos oss växer du som försäljare och som människa, och ingen kommer kunna ta ifrån dig något som du redan har lärt dig.

Välkommen.