Att jobba på Telisol

Passion för kommunikation

Sveriges bästa arbetsplats

När du börjar arbeta hos oss på Telisol så kommer du märka vad vi menar när vi säger att vi vill skapa den bästa arbetsplatsen i Sverige.

Hos oss har du tillgång till frukost, kaffe och frukt. Här finns facktidningar och fackböcker, tillgång till massagestolar och vi subventionerar ditt gymkort. Du får tillgång till en mängd olika internutbildningar med syfte att låta dig växa in i din roll som medarbetare hos oss, samtidigt som du växer som person, och blir säkrare på dig själv och ditt syfte.

Som medarbetare hos oss blir du delaktig i ett företag som ständigt utvecklas och blickar framåt. Vi bryter mönster och förshållningssätt och vi arbetar hårt för att affärsutveckla branschen för såväl kunder och sammarbetspartners, som för konkurrenter.

När du arbetar för oss är det viktigt att du arbetar efter våra värderingar. Det är viktigta att du vill vara delaktig i att driva branschen framåt och utvecklas. Det är viktigt att du hjälper till i vårt arbete att göra Telisol marknadsledande.

Genom ett bra sammarbete, stöttande och drivande arbetskollegor, utmärkt service, goda utvecklingsmöjligheter, tillgång till några av de allra bästa internutbildningar som finns och en oerhörd drivkraft, så gör vi tillsammans Telisol till den allra bästa arbetsplatsen som Sverige har att erbjuda.

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare som är intresserade av att satsa på ett långsiktigt sammarbete. Kontakta oss redan idag om detta låter som något du är nyfiken på och skulle kunna satsa på. Välkommen.